Kiinteistölämpömestari on kiinteistölämmitysjärjestelmien asiantuntija

Olitpa sitten kiinteistön omistaja tai isännöitsijä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Bosch Kiinteistölämpömestariin, kun vanhassa kiinteistössä herää tarve lämpösaneeraukselle tai jos suunnitelmissa on kokonaan uuden kiinteistön rakentaminen.

Kiinteistölämpömestareillamme on kaikki se osaaminen, jota tarvitaan optimaalisiin lämmitysratkaisuihin erikokoisissa kiinteistöissä. Lisäksi kaikki asentajamme ovat suorittaneet Boschin asiantuntijakoulutukset. Valitessanne lämmitysjärjestelmänne Bosch Kiinteistölämpömestarilta saatte järjestelmälle kuuden vuoden takuun. Ainoana laitevalmistajana myös etävalvomme kohteita sekä nimeämme oman projektipäällikön jokaiseen kohteeseen.

Bosch-kiinteistölämpöpumpuissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa korkeat menolämpötilat (+68°C) ilman sähkövastusta. Tandemkompressori, ruiskutustekniikka ja epäsymmetriset lämmönvaihtimet ovat ominaisuuksia, joista insinöörimme ovat ylpeitä. Tärkeintä on kuitenkin lopputulos: kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, sinä puolestaan saat pienemmät lämmityskustannukset.

Ota yhteyttä oman alueesi Kiinteistölämpömestariin ja kysy lisää.

Ota yhteyttä »

Maalämpö kiinteistöön? Lataa Kiinteistölämmön ostajan opas

Taloyhtiöt, liikekiinteistöt, hallit, julkisrakennukset... Maalämpö soveltuu ratkaisuksi useimmissa tapauksissa, kun haetaan ekonomista ja ekologista ratkaisua isommankin rakennusmassan lämmitykseen. Kiinteistölämmön ostajan oppaaseen olemme koonneet monipuolisesti tietoa hankinnan tueksi.

Jos ja kun lisäkysymyksiä herää, Boschin Kiinteistölämpömestarit ovat käytettävissäsi. Pidetään yhteyttä!