Kiinteistölämmitysjärjestelmien asiantuntija palveluksessasi

Kiinteistön omistaja tai isännöitsijä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Bosch Kiinteistölämpömestariin, kun vanhassa kiinteistössä herää tarve lämpösaneeraukselle tai suunnitelmissa on kokonaan uuden kiinteistön rakentaminen.

Kiinteistölämpömestareillamme on kaikki se osaaminen, jota tarvitaan optimaalisiin lämmitysratkaisuihin erikokoisissa kiinteistöissä. Kaikki asentajamme ovat suorittaneet Boschin asiantuntijakoulutukset. Valitessasi lämmitysjärjestelmän Bosch Kiinteistölämpömestarilta saat järjestelmälle kuuden vuoden takuun. Ainoana laitevalmistajana etävalvomme kohteita sekä nimeämme oman projektipäällikön jokaiseen kohteeseen.

Bosch-kiinteistölämpöpumpuissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa korkeat menolämpötilat (+68°C) ilman sähkövastusta. Tandemkompressori, ruiskutustekniikka ja epäsymmetriset lämmönvaihtimet ovat ominaisuuksia, joista insinöörimme ovat ylpeitä. Tärkeintä on kuitenkin lopputulos: kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, sinä puolestaan saat pienemmät lämmityskustannukset.

Ota yhteyttä oman alueesi Kiinteistölämpömestariin ja kysy lisää.

Lataa myös kiinteistölämmön ostajan opas sekä esite Bosch-kiinteistölämpömestareista.