Sinusta Bosch Lämpömestari?

Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!

Sertifioituna Bosch Lämpömestarina sinulla on käytössäsi kilpailukykyiset huipputuotteet ja mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, jossa opit muun muassa uusista innovaatioistamme. Tarjoamme Lämpömestareillemme myös useita rahanarvoisia etuja työn tueksi. Jos haluat liittyä Bosch Lämpömestariksi, lähetäthän ensin sähköpostia osoitteeseen boschmyynti@fi.bosch.com tai otat yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Lämpömestarikoulutukset

Haluatko liittyä sertifioiduksi Bosch Lämpömestariksi? Yhtenä tärkeänä osana Lämpömestarina toimimista on Lämpömestari-koulutuksen suorittaminen. Jos et vielä ole Lämpömestari tai yrityksesi ei ole vielä Lämpömestari-yritys, otathan ennen ilmoittautumistasi yhteyttä Bosch-tiimiin. Parhaiten tavoitat meidät ottamalla yhteyttä osoitteeseen boschmyynti@fi.bosch.com.

 

Kaikki koulutukset klo  8.30–16.00.

 

Bosch Lämpömestarikoulutukset 2021 HUOM! Koulutuksessa rajattu osallistujamäärä korona-pandemian vuoksi!

28.1

25.2 KOULUTUS TÄYNNÄ!

25.3

22.4

27.5

17.6

26.8

23.9

28.10

25.11

16.12

 

 

Jos et löydä listasta sopivaa koulutuspäivää, voit ottaa yhteyttä boschmyynti@fi.bosch.com

 

Huom! Noudatamme koulutuksissamme viranomaisohjeita korona-aikana, joten muutokset ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan ilmoittautujille! Noudatathan viranomaisohjeita mm. maskin käytöstä osallistuessasi koulutuksiin.

Asennuskoulutus Lämpömestareille

Kaikki maa- ja ilma-vesilämpöpumppujen asennuksesta

Hyvä Lämpömestari! Otathan yhteyttä myyntitiimiimme (boschmyynti@fi.bosch.com) koulutustarpeistanne! Toistaiseksi emme ole järjestämässä yleisiä koulutuspäiviä, mutta olet tervetullut sopimaan koulutusajasta alue-edustajanne avustuksella!

 

Oletko Bosch Lämpömestari tai Lämpömestari-yrityksen edustaja? Ovatko maa- tai ilma-vesilämpötuotteiden asennukset työssäsi arkipäivää? Bosch-lämmitystuotteiden asennuskoulutus on juuri sinulle!

 

Asennuskoulutuksissa käydään läpi Boschin maa- ja ilma-vesilämpöpumppujen asennusta käytännön kautta. Koulutus järjestetään n. klo 9-16. Tarkempi aikataulu sovitaan osallistujien kanssa lähempänä.

Myyntikoulutus

Koulutus on suunniteltu Bosch Lämpömestareille myynnin tueksi. Koulutuksessa opit suunnittelemaan itsellesi tehokkaan myyntiprosessin sekä tutustut tarkemmin Boschin lämpöpumppuihin ja niiden lisäosiin. Opit suunnittelemaan oman myyntiprosessin, joka nostaa huomattavasti kaupanteon todennäköisyyttä. Saat sparrausta ja vinkkejä omaan myyntiisi, pääset keskustelemaan myynnin haasteista muiden alan asiantuntijoiden kanssa ja kuulet Bosch-tuotteiden parhaat myyntiargumentit.

Kaikki koulutukset klo  8.30–16.00.

 

Myyntikoulutukset 2020:

Pe 27.3.2020 HUOM! KOULUTUS PERUTTU KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI!

Pe 2.10.2020

Kiinteistölämpömestarikoulutus osa 1: myynti

Koulutuksen pääpaino on Boschin kiinteistölämpömestarikonseptin perusajatuksissa ja siihen liittyvässä myynnissä. Päivän aikana käydään läpi kiinteistölämpömestarikonsepti, siihen kuuluvat tuotteet ja niiden mitoitus, kytkentäkaaviot sekä tuote- ja myyntikoulutus. 

Kaikki koulutukset klo 9.00–16.00 Vantaalla Boschin koulutustiloissa osoitteessa Robert Huberin tie 16 A

Mikäli olet kiinnostunut Kiinteistölämpömestari-koulutuksesta, voit olla yhteydessä osoitteeseen boschmyynti@fi.bosch.com tai kiinteistölämpövastaavaamme Antti Leppäseen: antti.leppanen@fi.bosch.com. Sovitaan yhdessä yrityksellenne sopiva koulutusaika!

Kiinteistölämpömestarikoulutus osa 2: asennus

Asennuskoulutuksessa opitaan kiinteistölämpöpumppujen ohjelmiston ja laitteiston perusteet ja laitteiden käyttöönotto. Lisäksi käydään läpi lämpöpumppujen lisävarusteita ja niiden etäkäyttöä.

Koulutusten aikataulu sovitaan erikseen Kiinteistölämpömestarikoulutuksen ensimmäisessä osassa.

Lisätietoja saat osoitteesta boschmyynti@fi.bosch.com tai kiinteistölämpövastaavaltamme Antti Leppäseltä osoitteesta antti.leppanen@fi.bosch.com.

Ohjeita koulutukseen osallistuvalle

Koulutukset järjestetään Boschin toimitiloissa toimivassa koulutustilassa Vantaalla osoitteessa Robert Huberin tie 16 A, 01510 Vantaa.

Koulutukseen osallistuville tarjotaan aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja koulutuksista lähettämällä sähköpostia: boschmyynti@fi.bosch.com.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi ylivoimaisen esteen takia, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla boschmyynti@fi.bosch.com.

 

Tiloihimme on helppo tulla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Julkisilla kulkuvälineillä: Aviapoliksen juna-asemalla pysähtyvät lentokenttäjunat I ja P, asemalta on noin viiden minuutin kävelymatka Boschille. Bussit 561, 574, 575, 617 ja 962 pysähtyvät toimistomme välittömässä läheisyydessä.

Autolla: Ajo-ohje Google mapsissa »

Talon edustalla on vieraspaikkoja autolla saapuville vieraille.

 

Tervetuloa!