Bosch Lämpömestari takaa laadukkaan asennuksen

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat valikoituja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme. Ostaessasi Bosch-lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, saat myös huippuluokan asennuksen.

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata tuotteidemme korkeaa tasoa. Vain silloin voimme olla varmoja, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Voimme lämpimästi suositella, että käännyt Bosch Lämpömestarin puoleen oikeaa lämmitysratkaisua pohtiessasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämmitysalan asiantuntija palveluksessasi

Bosch Lämpömestarimme ovat huolella valittuja lämmitysalan asiantuntijoita.. He ovat läpikäyneet kattavan jälleenmyynnin koulutusohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista ja heille on myönnetty valtuutus toimia Bosch Lämpömestarina. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, joten järjestämme Lämpömestareillemme lisäkoulutusta vuosittain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosch Lämpömestarilta 6 vuoden takuu

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Haluaisitko keskustella omiin tarpeisiisi sopivasta lämmitysjärjestelmästä koulutetun asentajan kanssa? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin sertifioitu Bosch Lämpömestarimme on sinuun yhteydessä.