Luotettavat Bosch lämpöpumput omilta asentajiltamme

Boschin laadukkaat ja luotettavat lämpöpumput ovat olleet keväästä 2013 lähtien vihdoin suomalaistenkin saatavilla.

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen koulutusohjelmamme. He takaavat laitteellesi laadukkaan asennuksen.

Modernia tekniikkaa jo vuodesta 1886

Bosch-yhtiön perusti Robert Bosch vuonna 1886. Vuonna 1861 Albeckissa, Etelä-Saksassa syntynyt nuori mies oli kiinnostunut tekniikasta ja opiskeli hienomekaniikkaa. Bosch perusti yhtiönsä Stuttgartissa vuonna 1886 ensin hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. 

Yrityksen kasvaessa Robert Bosch tajusi, kuinka tärkeää on pitää huolta työntekijöistään. 

Niinpä hän otti ensimmäisten joukossa käyttöön kahdeksantuntisen työpäivän ja viiden päivän työviikot.

Robert Bosch tunnettiin myös innokkaana hyväntekijänä. Hän osallistui eläessään sairaaloiden, koulujen ja yliopistojen rahoittamiseen. Vuonna 1936 hän perusti Robert Bosch -sairaalan, joka toimii edelleen. Robert Bosch -säätiö vaalii edelleen perustajansa perintöä ja panostaa edelleen vahvasti yhteiskuntavastuuseen.

Iso, isompi, Bosch

Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n ja sen noin 360 tytäryhtiötä noin 50 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Tämä maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin tulevan kasvun perusta.

Robert Bosch GmbH:n poikkeuksellinen omistusrakenne takaa konsernin taloudellisen riippumattomuuden. Sen ansiosta yhtiön on mahdollista suunnitella tulevaisuuttaan pitkäjänteisesti ja sijoittaa tulevaisuutensa kannalta välttämättömiin investointeihin etupainotteisesti.

92 prosenttia Robert Bosch GmbH:n pääomasta omistaa yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung. Teollisesta toiminnasta vastaa äänivaltaa käyttävä Robert Bosch Industrietreuhand KG. Muut osakkeet ovat Boschin perheen ja Robert Bosch GmbH:n omistuksessa.