Miksi kannattaa valita lämpöpumppu?

Huoletonta ja energiatehokasta lämmitystä vuosiksi eteenpäin.

Kohoavat energiakustannukset sekä vanhan järjestelmän kunto ovat tyypillisimmät syyt valita talon lämmitysjärjestelmäksi lämpöpumppu. Lisäetuna saadaan vaivaton, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä.

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa erilaisista lämpöpumpuista ja lämmitysvaihtoehdoista. Toivomme, että tulet lopulta samaan johtopäätökseen kuin mekin: lämpöpumppu on fiksu valinta!

Valitse paras lämmitysmuoto

Lämmitysjärjestelmän valintaan vaikuttavat monet tekijät.

Tällä sovelluksella voit helposti verrata eri ratkaisuja niin investoinnin, lämmityskustannusten kuin ympäristöystävällisyydenkin osalta.

Maalämpö, vesi-ilmalämpö vai ilmalämpö?

Bosch tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lämpöpumppuja. Kaikki ovat hyviä vaihtoehtoja energiatehokkaaksi lämmitysjärjestelmäksi. Lämpöpumpuissa on kuitenkin eroja, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin löytääksesi parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Oikea lämpöpumppu juuri sinulle

Olemme laatineet helpon valintasovelluksen, jotta oikean lämpöpumpun valinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Sovelluksen avulla valitset oikean lämpöpumpun alle minuutissa.

Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Lämpöpumpulla lämmittäminen on edullista – myös ympäristölle. Lämpöpumppu hyödyntää luonnon omia energiavarastoja. Kukkarosi lisäksi luonto kiittää, kun valitset talosi lämmitysjärjestelmäksi lämpöpumpun.

Lämmitysjärjestelmän valintaopas

Lämmitysjärjestelmät, jotka hyödyntävät uusiutuvaa energiaa, ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan. Lämmitysjärjestelmän valinta saattaa olla usein haastavin osuus onnistuneessa rakennus- tai saneerausprojektissa. Lämmitysjärjestelmä vaikuttaa olennaisesti myös rakennustekniikkaan ja haettavaan rakennuslupaan.

Kokosimme oppaan erilaisista lämmitysjärjestelmistä päätöstäsi helpottamaan. Oppaassa käymme läpi nykyiset lämmitysjärjestelmät, niiden edut ja niiden mahdolliset haitat.

Oppaasta löydät mm. seuraavaa tietoa:

  • Valintaan vaikuttavat tekijät
  • Lämmitysjärjestelmien vaihtoehdot
  • Uusiutuvat energianlähteet
  • Perinteiset energianlähteet
  • Saneeraajan muistilista
  • Uudisrakentajan muistilista