Lämpöpumpulla edullinen ja ekologinen lämmitys

Mukavuutta vuoden jokaisena päivänä

 

 

Miksi kannattaa valita lämpöpumppu?

Lämpöpumpun valinta voi olla kotisi paras päätös.

Kun vanha lämmitysjärjestelmä alkaa tulla tiensä päähän tai energiakustannusten hinnat nousevat yli sietorajan, on uuden lämmitysjärjestelmän valinta enemmän kuin paikallaan. Tällöin vakavaan harkintaan kannattaa ottaa lämpöpumppu, joka on erinomainen valinta pitkäikäisyytensä ja taloudellisuutensa ansiosta. Lisää tietoa lämpöpumpuista löydät tältä sivulta!

Lämpöpumpulla lämmität edullisesti

Lämpöpumpulla lämmityskustannukset ovat edulliset. Riippuen valittavasta laitteesta säästöä lämmitykseen saadaan parhaimmillaan 80%. Lämpöpumpun hankintaan on olemassa erilaisia tukia, joilla myös alkuinvestointia saadaan pienennettyä. Lisäksi rahoituksen avulla lämpöpumpulla saatavat säästöt voivat maksaa lämpöpumpun takaisin ilman, että tarvitsee tehdä suurta kertainvestointia. Suurin säästö saavutetaan maalämpöpumpulla ja edullisin hakintahinta on ilmalämpöpumpulla - tutustu lämmitysjärjestelmän valintaoppaaseen, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan lämmitysmuodon!

Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen

Luontoa säästävät lämpöpumput ottavat lämmitykseen käytettävän energian uusiutuvista lähteistä, eli maasta tai ilmasta. Lämmitysenergia lämpöpumpulla on siis puhdasta ja päästötöntä!

Toimintavarma lämpöpumppu

Lämpöpumppu on erittäin helppokäyttöinen ja vähätöinen lämmitysmuoto. Oikein mitoitettu ja asennettu järjestelmä myös kestää pitkään. Meillä Boschilla ammattitaitoisen asennuksen takaamiseksi ollemme perustaneet Lämpömestari-ketjun. Lämpömestarit ovat kouluttamiamme LVI-alan asiantuntijoita. Luotamme heidän ammattitaitoonsa ja laadukkaisiin laitteisiimme, joten myönnämme heidän asentamilleen lämpöpumpuille erikoispitkän 6 vuoden takuun ja osalle tuotteista myös 10 vuoden kompressoritakuun. Oheiselta videolta saat vinkkejä lämpöpumpun hankinnan tueksi!

Tuote esite

Ilmainen maalämpöpumppu-opas!

Haluatko lukea lisää maalämmöstä? Lataa kattava opas!

Lataa opas!
Tuote esite

Ilmainen ilma-vesilämpöpumppu -opas!

Haluatko lukea lisää ilma-vesilämmöstä? Lataa kattava opas!

Lataa Opas!
Tuote esite

Lataa ilmainen ilmalämpöpumppu-opas!

Haluatko lukea lisää ilmalämmöstä? Lataa kattava opas!

Lataa opas!

Kysy lämpöpumpuista - me vastaamme!

Onko sinulla kysyttävää lämmitysmuodoista tai kaipaatko apua lämpöpumpun hankintaan? Bosch-tiimi ja Sertifioidut Lämpömestarit ovat valmiina auttamaan. Täytä vain oheinen lomake ja sinuun ollaan yhteydessä.

 

Ota yhteyttä - me autamme!