Boschilta lämpöpumppu kerrostaloon, teollisuushalliin tai vaikka kirkkoon

Esittelemme ylpeänä täysin uuden Bosch Compress 7000 LW-kiinteistölämpöpumppumalliston. Mallistomme maalämpöpumput soveltuvat rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, maatilojen ja erilaisten julkisrakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen. Bosch-konsernilla on lähes 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta. Suurin osa kehitystyöstä tapahtuu Ruotsissa, joten ratkaisumme sopivat täysin pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitkälle kehittynyt tekniikka helpottaa arkea

Bosch Compress 7000 LW -mallissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa ilman sähkövastusta korkeat menolämpötilat (68 astetta). Tandemkompressori, ruiskutustekniikka ja epäsymmetriset lämmönvaihtimet ovat ominaisuuksia, joista insinöörimme ovat ylpeitä.

Tärkeintä on kuitenkin lopputulos: kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, sinä puolestaan saat pienemmät lämmityskustannukset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korkea vuosihyötysuhde ilman lisälämpöä

Lämpöpumpun tehon voit valita kokoluokista 22, 28, 38, 48, 54, 64, 72 ja 80 kW. Yksikköjä voidaan kytkeä sarjaan jopa viisi kappaletta. Bosch Compress 7000 LW -tuoteperheestä löytyykin uusiutuvaan energiaan perustuva lämmönlähde lähes jokaiseen kiinteistöön.

Lataa tuote-esite tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalämpö kiinteistöön? Lataa oppaamme!

Maalämpö soveltuu ratkaisuksi useimmissa tapauksissa, kun haetaan ekonomista ja ekologista ratkaisua isommankin rakennusmassan lämmitykseen. Kiinteistölämmön ostajan oppaaseen olemme koonneet monipuolisesti tietoa hankinnan tueksi.

Boschin Kiinteistölämpömestarit ovat käytettävissäsi, kysy siis rohkeasti lisää.