Boschilta lämpöpumppu kerrostaloon, teollisuushalliin tai vaikka kirkkoon

Esittelemme nyt ylpeänä täysin uuden Bosch Compress 7000 LW -kiinteistölämpöpumppumalliston. Malliston lämpöpumput soveltuvat esimerkiksi rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, maatilojen ja erilaisten julkisrakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen. Bosch-konsernilla on lähes 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta. Suuri osa kehitystyöstä tapahtuu Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että ratkaisumme sopivat täysin pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.

Kehittynyt tekniikka helpottaa arkea

Bosch Compress 7000 LW -mallissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa ilman sähkövastusta korkeat menolämpötilat (68 astetta). Tandemkompressori, ruiskutustekniikka ja epäsymmetriset lämmönvaihtimet ovat ominaisuuksia, joista insinöörimme ovat ylpeitä. Tärkeintä on kuitenkin lopputulos: kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, sinä puolestaan saat pienemmät lämmityskustannukset.

Korkea vuosihyötysuhde ilman tarvetta lisälämmölle

Lämpöpumpun tehon voit valita kokoluokista 22, 28, 38 ja 48 kW. Yksikköjä voidaan kytkeä sarjaan jopa viisi kappaletta. Bosch Compress 7000 LW -tuoteperheestä löytyykin uusiutuvaan energiaan perustuva lämmönlähde lähes jokaiseen kiinteistöön.

Kiinnostuitko?

Maalämpö kiinteistöön? Lataa Kiinteistölämmön ostajan opas

Taloyhtiöt, liikekiinteistöt, hallit, julkisrakennukset... Maalämpö soveltuu ratkaisuksi useimmissa tapauksissa, kun haetaan ekonomista ja ekologista ratkaisua isommankin rakennusmassan lämmitykseen. Kiinteistölämmön ostajan oppaaseen olemme koonneet monipuolisesti tietoa hankinnan tueksi.

Jos ja kun lisäkysymyksiä herää, Boschin Kiinteistölämpömestarit ovat käytettävissäsi. Pidetään yhteyttä!