Täysi turva lämpöpumpullesi

3 vuoden tehdastakuu tekee elämästäsi huoletonta ja helppoa.

Bosch-lämpöpumput hyödyntävät viimeisintä tekniikkaa. Pyrimme jatkuvasti lisäämään lämpöpumppujemme energiatehokkuutta, käyttömukavuutta ja käyttäjille koituvaa hyötyä.

Luotamme täysin lämpöpumppujemme korkeaan laatuun, minkä vuoksi annamme niille täyden turvan 3 vuodeksi. Kolmen vuoden tehdastakuu antaa sinulle mahdollisuuden nauttia uudesta lämpöpumpustasi ilman turhia huolia. Jos lämpöpumppusi tarvitsee huoltoa, huoltoliikkeemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kun hankit Bosch-lämpöpumpun ja asennuksen Bosch Lämpömestari –liikkeestä, tuplaamme takuun peräti 6 vuoteen. Reilua, eikö totta?

Ei ihme, että Bosch on monelle laadun tae. Yritys on valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita jo 130 vuotta. Bosch on myös yksi Euroopan suurimmista lämpötuotteiden valmistajista.

6 vuoden takuu

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan kuudeksi vuodeksi.

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Tilaa huolto lämpöpumpullesi

Onko lämpöpumpussasi ilmaantunut vikaa tai häiriöitä? Ota yhteyttä huoltoomme ja varmista lämpöpumppusi toimivuus. 

Takuuehdot

Tarkemman kuvauksen takuun yksityiskohdista löydät oheisesta takuuehdot dokumentista. Lataa ja tutustu tarkemmin Bosch-lämpöpumppujen kattavaan takuuseen!

Kuuden vuoden takuu on voimassa vain rekisteröidyillä lämpöpumpuilla. Sertifioitu Bosch Lämpömestari rekisteröi takuun puolestasi.