Bosch-ilmalämpöpumput

Huippulaatua kaikenlaisiin koteihin!


Ilmalämpöpumpulla säästöä jopa 40 prosenttia

Bosch-ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate on yksinkertainen. Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen ulkoilmasta. Lämpö luovutetaan sisäilmaan tai käänteisesti ulos, jolloin voidaan viilentää sisäilmaa kuumina päivinä.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta. Tehokkuuden ansiosta lämmityskustannukset voivat laskea jopa 40 prosenttia, minkä ansiosta ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin. Boschin valikoimasta löydät energiatehokkaan ilmalämpöpumpun kaiken kokoisiin tiloihin.

Jos haluat tietää enemmän ilmalämpöpumpun toiminnasta ja sopivuudesta sinulle, lataa ilmainen oppaamme ilmalämpöpumpun valintaan!

Climate 6100

Bosch Climate 6100 on energiatehokas ja tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavilla kokoluokissa 5kW ja 6,5kW. Climate 6100 on siis omiaan myös pienten tilojen, kuten autotallien tai pienten kesäasuntojen lämmitykseen ja viilennykseen.

Climate 8100

Climate 8100 on parhaalla mahdollisella A+++ hyötysuhteella varustettu tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavissa kokoluokassa 6,5kW. Se lämmittää ja viilentää taaten sinulle parhaan mahdollisen säästön.

Climate 9100

Climate 9100 on suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu. Se on varustettu huipputoiminnoilla ja korkeimmalla mahdollisella energialuokalla. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suurien liiketilojen, varastojen ja omakotitalojen lämmitykseen ja viilennykseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 8000 AA

Uusi Compress 8000 AA -ilmalämpöpumppu antaa jopa 8,5 kW:n tehon. Siksi se onkin täydellinen valinta suurten tilojen lämmitykseen. Lisäksi se on niin energiatehokas, että se on ansainnut pääsyn korkeimpaan mahdolliseen A+++-energialuokkaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 7000 AA – ilmalämpöpumppu pohjoisen oloihin

Compress 7000 AA -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin. Se tarjoaa energiakustannuksia ja ympäristöä säästävää tehokkuutta.

Tämä ilmalämpöpumppu on tarkoitettu ensisijaisesti lämmityskäyttöön, mikä selviää myös tyyppikilven ”HEATPUMP” tyypityksestä. Ulkoyksikön sulatuksessa käytetään kuumakaasutekniikkaa. Toiminto pitää pohjalevyn lämpimänä eikä sähkövastusta tarvita, mikä säästää energiaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 5000 AA – huomattavaa säästöä sähkölaskuissa

Compress 5000 AA -ilmalämpöpumppu on erinomainen investointi suorasähkölämmitteisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Se on energiatehokas, kestävä ja hiljainen lämpöpumppu. Yksinkertaisen asennuksen jälkeen pääset paitsi nauttimaan lämpimästä sisäilmasta, myös säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissasi. Ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin, mutta siitä on iloa myös kesäisin, jolloin voit viilentää sisäilman pumpun avulla.