Kierroslukuohjattu kompressori tuo säästöjä joka päivä

Uusin maalämpöpumppumme Bosch Compress 7000i on varustettu kierroslukuohjatulla kompressorilla. Se säätää tehoaa portaattomasti. Siksi se toimii optimaalisesti vaihtelevissa sääoloissa. Pumppu ei siis koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Jatkuva käynti ilman tarpeettomia pysäyksiä tarkoittaa hiljaista ääntä, pienempää kulutusta ja pidempää käyttöikää. Silti teho riittää myös kylmimpinä päivinä, eikä lisäsähköä tarvita.

Älykäs käyttöveden tuotanto

Bosch Compress 7000 on varustettu kierroslukuohjatulla kompressorilla. Se säätää tehoaa portaattomasti. Siksi se toimii optimaalisesti vaihtelevissa sääoloissa. Pumppu ei siis koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Jatkuva käynti ilman tarpeettomia pysäyksiä tarkoittaa hiljaista ääntä, pienempää kulutusta ja pidempää käyttöikää. Silti teho riittää myös kylmimpinä päivinä, eikä lisäsähköä tarvita.

Maalämpöpumpulla maksimaalista säästöä

Maalämpöpumpun hinta voi aluksi hirvittää. Kannattaa kuitenkin muistaa, että investointi maksaa itsensä takaisin 10–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. Ainoat sähkökustannukset syntyvät kiertovesipumpun toimintaan vaadittavasta energiasta. Bosch maalämpöpumpuissa on erittäin tehokkaat A-luokan kiertovesipumput. Tämä minimoi lämpöpumpun sähkönkulutuksen ja maksimoi säästön.

Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka maalämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun maalämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Matkapuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Compress 7000/käyttöönottovideo

Huonesäädin RT2000

Lisäpiirin ohjausyksikkö MM100

Laadukas asennus Bosch Lämpömestarilta

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia

Kun päätät ostaa Bosch lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa. 

Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata tuotteidemme korkeaa tasoa. Vain silloin voimme olla varmoja, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Voimme lämpimästi suositella, että käännyt Bosch Lämpömestarin puoleen oikeaa lämmitysratkaisua pohtiessasi.

Maalämpöpumpun ostajan opas

Maalämpöpumppu on markkinoinen energiatehokkain lämmitysvaihtoehto omakotitaloihin ja kiinteistöihin. Maalämpöpumpun investointi tulee takaisin energiansäästön muodossa. Voit tilata järjestelmän avaimet käteen periaatteella rakennusprojektin yhteydessä.

Olemme laatineet maalämpöpumpun ostajan oppaan, josta löydät rahanarvoisia vinkkejä ja neuvoja ja voit tutustua tarkemmin laitteen toimintaan.

Oppaasta löydät mm. seuraavaa tietoa:

  • Laitteen toimintaperiaate
  • Soveltuvuus eri tiloihin ja rakennuksiin
  • Laitteiston mitoitus
  • Lisäjärjestelmät
  • Lämmönlähteiden vertailu
  • Kaivuutyöt
  • Vanhan järjestelmän hyödyntäminen
  • Takaisinmaksuaika

Bosch-lämpöpumpun rahoitus maltillisella kuukausierällä

Enää ei laadukkaan lämmitysratkaisun hankinta ole rahasta kiinni. Bosch Lämpömestari Rahoituksen ansiosta saat modernin lämpöpumpun vaikka heti, maksun hoidat myöhemmin erissä. Rahoitusvaihtoehtoja on useita erilaisia, mutta pääpiirteissään kaksi erityyppistä luottoa.

Innovatiivisia ja luotettavia tuotteita

Ei ihme, että Bosch on monelle laadun tae. Yritys on valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita jo 130 vuotta. Bosch-konsernin tuotteet ja palvelut ovat elämänlaatua parantavia innovatiivisia, hyödyllisiä ja innostavia ratkaisuja – yhtiö tarjoaa maailmanlaajuisesti tekniikkaa, joka on ”Invented for life”. Bosch on myös yksi Euroopan suurimmista lämpötuotteiden valmistajista.

 Haluamme olla myös edelläkävijöitä. Siksi investoimme jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Bosch rekisteröi vuosittain huimat 3000 patenttia.

Kiinnostuitko? Haluatko että jälleenmyyjämme ottaa sinuun yhteyttä?