Lämmittäminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä.

Nyt entistä laajempi valikoima lämmitysratkaisuja Boschilta!

Valitessasi Bosch-lämmitysratkaisun voit olla aina varma tyylin lisäksi laadusta. Helppokäyttöiset lämpöpumppumme tuovat säästöä niin lämmitykseen kuin viilennykseen. Laaja tarjontamme maa-, ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppuja on nyt saanut rinnalleen kaksi uutuutta: poistoilmalämpöpumpun sekä lämminvesivaraajat! Lue lisää lämmitysratkaisutarjonnastamme tai tutustu esitteeseemme, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi parhaan lämmitysratkaisun.

Lämmitysratkaisun valinta on helppoa!

Mietitkö mitkä lämmitysmuodot sopivat sinun kotiisi tai kuinka valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva lämmitysratkaisu? Olemme tehneet lämmitysmuodon valintaa helpottavia oppaita. Olitpa vasta kartoittamassa vaihtoehtoja tai jo päättänyt tulevan lämmitysmuotosi, niin meillä on tilanteeseesi sopiva opas! Oppaiden lataus on helppoa ja täysin ilmaista.

Voit myös etsiä sinulle sopivan Bosch-lämpöpumpun valintasovelluksemme avulla. Sovellus etsii juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitysratkaisun olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja.

Voit myös kysyä lisää lähimmältä Lämpömestariltasi jättämällä yhteydenottopyynnön. Lämpömestarit ovat Boschin kouluttamia ammattilaisia, joilta saat Bosch-lämpöpumput Lämpömestareiden huipputakuulla!